2019 EKİM DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV TARİHLERİ

20.09.2019 510

2019 EKİM DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV AÇIKLAMALARI

1. SINAV GİRİŞ BELGELERİ 25-30 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA MERKEZİMİZDEN VERİLECEKTİR.

2. SINAVA GİRECEK ADAYLAR SINAV BAŞLAMADAN 30 DK. ÖNCE OKULDA HAZIR BULUNACAKLARDIR.

3. ADAYLAR SINAVA GELİRKEN GEÇERLİ KİMLİK KARTI VE SINAVA GİRİŞ BELGELERİNİ YANINDA BULUNDARACAKLARDIR..

4.GRUPLU OLAN BECERİ SINAVI VE PRATİK UYGULAMA SINAV TARİHLERİ ADAYLARIN GİRİŞ BELGELERİNE VE YAZILACAK AYNI ZAMANDA İLAN PANOSUNA ASILACAKTIR.

5.  ADAYLAR BECERİ SINAVI VE PRATİK UYGULAMA SINAVLARINA GELİRKEN İSG KURALLARINA UYGUN KILIK KIYAFETLE GELECEKLERDİR.

6. SINAVLARDA BAŞARILI OLAMAYAN VEYA SINAVLARA HİÇ GELMEYEN ADAYLAR BİR SONRAKİ SINAV DÖNEMİNDE SINAVA GİREBİLMEK İÇİN SINAVLAR BAŞLAMADAN EN GEÇ 1 AY ÖNCE DİLEKÇE İLE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

7.  BAŞKA OKULLARDA SINAVA GİRECEK ADAYLAR  25-30 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA  SINAVA GİRECEĞİ OKULDAN SINAV GİRİŞ BİLGİLERİNİ ALACAKLARDIR.